När vinden plöstsligt vänder

Vilken fantastisk dag det har varit idag!

Började med en promenad i skogen med mormor, mamma och hundar samtidigt som jag messade med världens bästa, älskade Natalie på andra sidan jorden. Vart påmind om att det ju faktsikt var det jag strävar efter nu – att få ihop tillräckligt med pengar för att flytta till andra sidan jorden.

Med andra ord, inget Dublin.. Vilket svider och jag velar, så svårt. Hade ju varit hur kul som helst, och jag älskar ju den staden så! Vi får helt enkelt se, just nu är det enkelt eftersom mitt resesällskap har gått in i radioskugga.

Men, det som varit så fantastik bra idag är att jag gjorde ett sånt där nyttighetsrejs innan jag åkte till jobbet vilket resulterade i intjänade pengar! SCORE!

Först ringde jag till Tele2 och ifrågasatte varför de fortsätter skicka faktura på hemelefoni till mig fast jag sa upp det månader sen. Han hittade ingen anledning och sa därför att jag skulle riva den här månadens faktura.. Hupp hupp sa jag!  Pengarna jag betalt som jag inte skulle betala då? Och plötsligt erbjöd han att kreditera det på mitt (Elins) mobilabonnemang. Lite svinigt att dom inte erbjuder det direkt, men jag är glad att jag får tillbaka pengarna.

Efter det tog jag tag i nästa fel och ringde de jag beställt mina arbetsbyxor av och berättade att dom gjort fel när de krediterade mig för de byxorna jag skickade tillbaka. Som tack för att jag var snäll och rättade till ett fel bjöd dom på både frakt och betalningskostnad! Nu gör ju det inte mig så mycket eftersom chefen får betala, men det kändes bra att vet att jag sparat in över 100 kronor där.

Var lagom nervös när jag åkte till jobbet för en sån här bra dag kan ju inte fortsätta. MEN det gick bra att jobba. Inga större missöden än irriterande kunder (Om man är för klen för att koppla på en släpvagn – vad sjutton ska man då ha den till?) men framför allt INGA BÄRPLOCKARE!

Nöjd med dagen är bara förordet! Tack och godnatt <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.