Little miracle…

Vilka två fantastiska dagar! Igår slängde vi oss i bilen efter vi slutat jobbet och tog oss ner till Söder. Lite krångel med att hitta och sen en bilolycka så det var avspärrat. Men fram kom vi tack vare superguiden Erik.

Checkade in på Malmen och slängde in väskorna innan vi skyndade över till Elin och Eriks lägenhet där vi äntligen fick träffa Lilla skrotan. Vilket mirakel dom där små bebisarna är ändå. Så liten och bräcklig, helt utan aning om livets framtida utmaningar och helveten. Älskade lille flicka, moster älskar dig så redan!

Erik lyssnade inte på mina protester, så jag fick tillochmed hålla i lilla dockan. Läskigt liten, men så stark!

Men trötta var vi allihop, kanske speciellt min supersyster som var alldeles för oförsämt pigg och fräsh för att klämt ut en bebis i förrgår. Men sån är hon <3 ostoppbar <3

Gick hem till Malmen igen och bäddade min fantastiska säng
IMAG0004

 

Kan lugn påstå att jag sovit bättre.. men vad gör det, det var knappast för att sova ut vi åkte hit.

Nej det var ju för att träffa finaste familjen, och det gjorde vi idag lördag också. En premiärtur med vagnen tog dem och kom och gjorde oss sällskap vid hotellfrukosten. Efter det tog vi en ordenlig tur på stan. Som sagt, min syster är en riktig superkvinna och om inte lilla Ebba hade gnytt lite då och då så hade jag aldrig kunnat tro att hon precis blivit mamma. Så cool-lugn och bara helt underbara är dom nyblivna föräldrarna båda två!

Raidade lite butiker men gav oss sen iväg hem till deras lägenhet för att ta igen oss lite innan vi åkte hem till Dalarna. Med andra ord helt fantastiska två dagar. Så underbart att få se henne så nykläckt, knappt tre dagar gammal <3

Nu längtar jag tills vi får träffa dem nästa gång, tänka sig att min barnkärlek också kom fram till sist. Men än så länge är jag mer än nöjd med alla underbara lånebarn som finns där ute <3

Erik och Elin – NI ÄR SÅ JÄVLA BRA! Bästa föräldrarna någonsin. Saknar er redan!

IMAG0013
Stolt moster <3

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.