It's a girl!

Tänk vad fantastiskt det där med livet är egentligen. Syster flyttar till Stockholm och nu är jag stolt moster.
2013.08.21 klockan 14.55 kom en 50 cm lång, 3390 g lätt liten Ebba till världen. Allt gick bra och jag tror att alla är upp-över-molnen.lyckliga.
Imorgon åker jag, mamma och pappa ner för att träffa det lilla miraklet och självklart krama om min älskade syster.

Detta innebär ju att jag ännu en gång önskar ännu lite mer att jag kunde bo i Stockholm. Men jag kan ju mysa i tanken på att vecka 39 kommer de hem EN HEL VECKA när mamma och pappa är utomlands. Så skönt att se hur systers liv faller på plats, det förtjänar hon verkligen, systeryster.

Själv har jag precis kommit in från skogen med mormor och mamma. Vi var ute och letade svamp, fick ihop lite som mormor fick ta hem. Ganska fantastiskt att få umgås så med sin mormor. Riktigt lyckligt lottad är jag.

Igår medans jag väntade otåligt på besked hur det gick för syster var jag på stan och stal åt mig en fika med världens bästa Mickelmack och söt ungen Theo. Härlgit att träffas när hon är hem, och lite synd att jag inte har mer ärenden i Göteborg så jag får se henne oftare. Vi har ju bara känt varandra i 26 år. <3

Är helt ledig den här veckan vilket jag passat på att verkligen njuta av. Jobbigt på jobbet med Bulgarer som inte riktigt har rent mjöl i påsen. Jag har haft tur och bara fått artiga, vänliga in i butiken. Men eftersom det nu varit en misshandel så har jag nog inget annat val än att låsa och hänvisa till annan butik. Vilket låter enkelt men inte är så jävla lätt när det kommer 6-8 män och man står där ensam. Nej, kom nu kylan och frys hem dom som inte har här att göra.

Kylan är förresten på väg, med hösten i släptåg. Och SOM jag längtar!! Oj oj oj vad jag längtar.

1174989_10151819508661070_111559162_n

Det lilla miraklet, ack så det värmer mitt hjärta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.