Only Girl In the World

God morgon!

Hundvakt idag så sov hemma på vällan eftersom snön vräkte ner när jag åkte hem från jobbet. På tal om det måste jag gå och ställa in bilen i garaget… brb

Så, min stackars bil såg ut som ett kylskåp så behöver tina upp den lite.

Ledig idag alltså, ledig ända tills på måndag vilket känns mer än välkommet efter kvällen jag hade på jobbet igår, allt som kunde gå fel gick fel. Helt åt helvete. Men men, så är det ibland. Så trött på low lifes som tror dom har rätt att göra vad dom vill!

Hur som haver så ska det väl sökas jobb idag, och promenera med hundarna då så klart. Mamma har vart snäll och lånat ut Semlan så har bara två odjur vilket gör isgången betydligt lättare.

Taggar för fest i helgen, var alldeles för länge sedan det hände något skoj i den här skitstaden, tur att Elin kommer hem och livar upp saker och ting lite. Dock betyder det att jag måste städa, vilket kändes mindre roligt. Städa på alla <3-dag är inte det kul så säg? Inte för att jag har några andra storslagna planer, har väldigt svårt att tro att det plötsligt skall poppa upp något kärleksintresse.

I aint bout that life.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.