Äntligen!

Efter ett rent utsagt SKITÅR börjar livslusten äntligen komma tillbaka. Den där glöden som drivit mig framåt börjar så sakta glöda igen.

2012 är ett år som jag inte vill komma ihåg överhuvudtaget. Kaos, mörker och ångest är det enda jag kommer ihåg med några få ljusglimtar. 2013 ska bli ett bättre år. Det har jag gett mig sjutton på.

Jag vet inte vad det är som gör att jag just idag, just nu när jag står på jobbet ser framtiden glasklart framför mig. Jag vet vart jag ska och ska börja kolla efter jobb på riktigt. Håller just nu på att utforma ett personligt brev som passar lite bättre till receptionist, för det är nog det jag vill prova på nu.

Imorgon blir det nog till att säga upp lägenheten, vilket känns otroligt jobbigt då jag älskar den något så kopiöst just nu. Den är näst intill perfekt och jag vet att min nästa bostad inte kommer kunna tävla med dess funktionalitet och placering. Men då jag är klar med Falun så är jag även klar med lägenheten. Ska bara diskutera lite med mamma få se vad hon tycker och tänker.

Önskar jag kunde spara den här känslan av tillfredsställelse i burk och plocka fram dom där gångerna när jag är så vilsen att jag knappt vet vad jag heter. Kanske är det att jag äntligen tagit ett beslut som gör det så enkelt.

Så nu jävlar ska det sättas fart. Slut sjåpat.

One thought on “Äntligen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.