Underbar vinterpromenad

Igår gick vi över till vintertid som ni alla vet. Och vilken fantastisk vinterdag att göra det på. Själv började jag att fira vintern redan i lördags natt genom att promenera hem från krogen. Blev upprymd av att gå under en stjärnklar himmel med strålande måne och kylan som bet mig i kinderna. Kände mig så trygg i vinternatten trots att man som tjej aldrig borde gå hem själv. Min nattpromenad gjorde även att jag vaknade piggare än vad jag hade gjort annars vilket var positivt eftersom jag var hundvakt igår. Trotsade rädslan för idioter till jägare och tog en promenad genom skogen. Promenaden var underbar med solen som strålade och frosten som gjort världen lite vackrare. Tog några kort jag tänkte dela med er.

image

image

image

image

Njuter så länge det varar.

One thought on “Underbar vinterpromenad

  1. How have you ever help make your blog look this cool. Email me in case you possibly can and reveal your intelligence. Id end up being appreciative!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.