Let it snow!!

Står på jobbet och myser. Utanför vräker snön ner och jag försöker njuta så mycket jag bara kan eftersom det ska övergå till regn under em 🙁

Har haft det himla härligt under mina lediga dagar. Inte gjort så mycket alls men det var precis vad som behövts. I lördags festade jag, s och hansa till det dock. Mycket trevligt även om jag smet från krogen tidigare.. tog mig en promenad hem i vinternatten istället. Smart drag visade det sig då jag vaknade pigg och glad igår. 🙂

Är så över att gå ut i falun. Nej, tror nog jag ska gå i ide. Skita i att gå på krogen eftersom jag ändå aldrig har kul när jag gör det. Förfest och hemgång får bli min melodi hädanefter. 🙂

Snö, snö, snö! Som jag älskar snö!

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.