Mindre än två månader kvar..

Med mindre än två månader kvar till julafton så är min blogg på plats och igång. Valde att byta från A Swedish X-mas till Underbara Jul i samband med flytten till min egna domän Eeebee.se

Nu ska jag ta tag i uppdaterandet igen, känns som om jag har massor att berätta.

Kan ju börja att berätta att snön har gjort sitt intåg här i Falu stad med besked. Det var tidigare ikväll när jag tittade ut som jag märkte att det såg så konstigt ut. Fick lov att kika närmare och döm av min förvåning när det var snö som fick det att se konstigt ut. Det snöade nämligen på tvären. Ja, riktig snöstorm var det och den försvann lika snabbt som den kom. Men än ligger lite snö kvar. Mysigt även om det inte var lika sagolikt som jag hade föreställt mig att första snön skulle vara med stora vita flingor som singlar ned. Men men, det var ju i alla fall snö.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.