När mamma och jag tänker samma sak

Då slutar det ofta så här

image

image

Japp, två julanteckningsblock. Det översta fick jag av mamma från Ikea. Det undre snickrade jag ihop härom dagen.

Men vad gör väl det? Anteckningsblock kan man aldrig få för många av. Det är skönt att ha någonstans att skriva ner alla mina julfunderingar också.

4 thoughts on “När mamma och jag tänker samma sak

  1. Boken från IKEA är faktiskt jättesöt! Och anteckningsblock… ja det kan man aldrig få för många av som du skriver. Tror att jag måste åka in på rehab för just det snart, men till mitt försvar så använder jag allihopa. Nästan 😉

  2. Visst är det bra att samla sina julanteckningar i en bok! Jag gjorde det förut, nu har datorn tagit över alltmer men det är roligare att bläddra i en bok än på datorn.
    Fundera du ett tag till på julkortsswappen, jag tror vi är 10 anmälda nu så det kommer säkert inte att ta supermycket tid för dig att skriva julkorten ifall du vill vara med. Det räcker ju med ditt namn och blogadress och sedan bara två kuvert eftersom jag sorterar upp allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.