I min fantasi..

Har jag en helvit lägenhet. Vitt från golv till tak med vit inredning. Vid jul dyker det upp röda detaljer lite här och var som bidrar till ett riktigt paradis.

Där i min fantasi kommer den här renen och granen in. Dom står bredvid ett tårtfat i glas fyllt med antika julkulor och ovanför hänger en stor spegel med gammalt buckligt glas och vitmålad ram. Runt den sitter en ljusslinga som ger ett varmt, stämningsfullt sken.

image

Ja, så ser det ut i min fantasi. Sanningen är att jag bor i en mixad, tillfällig lägenhet som inte kommer efterlikna scenariot ovan alls. Men jag är glad ändå – jag får ju fira advent i Sverige!

Renen och granen sprang jag på inne på Blomsterlandet igår. Hade inte så stora förhoppningar på den affären men oj vad fel jag hade! Helt otroligt underbart med massor av fina saker. Dom hade även en hel del detaljer till egna julgrupper. Ska helt klart dit igen när det är dax för dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.