Sista september

Tänka sig – plötsligt var det sista september.

Nu står det inte på för än det är helt okej att gå full on xmas crazy, och som jag längtar.

Var på Kopparbergs marknad igår, det regnade och var så där lagomt charmigt väder. Hittade heller inte något att köpa förutom lite höstplanteringar till balkongen (bild kommer när de är på plats) och te. Hade hoppats på att hitta lite glögg eller något annat mysigt  men jag gick bet. Kanske har jag bättre lycka nästa helg när det är Rättviks marknad. Där vet jag ju att jag brukar inhandla första julklapparna och lite så. 

Men annars kommer det nog bli lite lugnt i min julblogg den här veckan, verkar inte hända så mycket i den världen än. Jag fortsätter öva mig på att måla akvarell, snickra ihop något stackars julkort och planera inför vinterns stora högtid. Ska nog även åka hem till mamma och tanka lite julbilder från arkivet så jag har fler att bjuda på. Gillar inte att publicera inlägg utan bilder. Förhoppningsvis ska jag även kunna bryta ner min lillebror och få han att göra en ny design till min blogg – annars har jag det att sätta tänderna i. Men jag har verkligen ingen aning om hur jag vill att det ska se ut. :/

Om det är någon som är nyfiken på hur mitt liv ser ut utanför julvärlden så bloggar jag på http://lifeofemelie.wordpress.com i vanliga fall. 

Image

Kom till mig vintern! Jag väntar på dig <3

 

Hörs snart! Keep up the good work!

6 thoughts on “Sista september

 1. Vad synd att du inte fick tag på någon glögg idag. Visst känns det att tiden närmar sig, oktober imorgon 🙂 Jag tycker också det är roligare med foton i inläggen och ännu roligare när det är egna foton.

 2. Mysigaste bilden!

  Tack för dina fina ord. Tog ett tag med designen. Mestadels för att jag inte riktigt visste hur man ändrade design på blogspot.se…men det gick! känner mig faktiskt nöjd iår=) Känns mer som mig.

  När det gäller stämplar så är det kanon om man kan köpa på rea. De kostar så hiskeligt mycket pengar för en liten stämpel. Men så fina=) Du får visa alla dina söta verk på bloggen=)

  Nu är jag igång med min blogg! Har inte glömt av=) 1 oktober idag ju=)

  Vad blev det för te som du köpte?

 3. Sv. du anar inte vilken spindelfobi jag har haft. Jag blev faktiskt så stolt över mig själv när en spindel klättrade ur kassen och jag höll mig lugn. Har kommit lång väg. det hade jag inte gjort för 5 år sedan. Men vad gör man inte för julpysslet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.