Kopparbergs marknad

Hej!

Igår skulle vi ju på marknad i Kopparberg, OAVSETT om det regnade eller inte enligt min far. Självklart lyckades jag försova mig. Jag gjorde ju det klassiska misstaget att stänga av ljudet på mobilen och sen när alarmet ringde tänka ”Jag är vaken, jag behöver inte ställa något nytt”. Så det är ju tur att jag och min mamma har telepatiska förmågor för av någon anledning vaknade jag, plockade upp mobilen och svarade, UTAN att ha vare sig ljud eller vibration på. Då var ju klockan 8.37 alltså sju minuter efter vi skulle ha åkt.. BALLZ.

Men men vi kom iväg och gick på marknad i stundvis spöregn. Ingenting hittade jag att handla heller. Eller jo, växter till balkongen och te. Vi hade dock med oss Semlan i ett försök att bota hennes rädsla för ljud, gick bättre än förväntat. Inte idealiskt att ha en hund med på marknad, men vi måste ju ta de chanser vi har för att försöka få bukt med hennes rädslor. Vi vill inte ha en rädd hund helt enkelt. Hon slappnade till och med av ibland vilket bara det är ett stort framsteg.

Trots regn och misslyckad shopping var det en mysig dag och jag älskar att ha möjlighet att umgås med mamma och pappa. Har ju missat de stunderna senaste tre åren..

Väldigt skrattretande hur mitt liv ser ut just nu – som vanligt svart eller vitt. Antingen drar jag och S, min ständiga vapendragare på rövartåg och kör en hel helgs bender med galenskaper. Eller så umgås jag med min mamma, dricker te och köper blommor.. Men som sagt, det är som vanligt i mitt liv – svart eller vitt ingen gråzon över huvudtaget.

Image

Älskade vän – vad skulle jag ta mig till utan dig?

Och på tal om S så ska jag nu göra mig i ordning för lite skoshopping med henne och min extrafamilj på stan <3

3 thoughts on “Kopparbergs marknad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.