Presentation.

Har en liten stund på mig att presentera mig och min blogg, självklart gör jag det med julmusik i bakgrunden, tända ljus och en gigantisk kopp te.

Em, en tjugofemårig medie- och kommunikationsvetare. Återvänd till Falun efter några år på vift både i Örebro och två vändor USA.

Älskar julen, självklart. Ser kanske extra mycket fram emot den här julen då det är första hösten jag spenderar i Sverige på två år. Förra året befann jag mig i Florida sept-dec och året innan det North Carolina aug-dec. Det är även där ”with a hint of the U.S” kommer. För efter att ha spenderat månaderna innan jul i USA så är man inte riktigt den man en gång var. Det var en helt fantastisk upplevelse och jag tänkte jag skulle dela med mig av mina erfarenheter vid tillfällen. Har ju bland annat firat både Halloween och Thanksgiving där, men även varit på hysterisk julgransjakt i ett hett Florida bland aligatorer och annat.

Den här hösten har jag dock återvänt till mina rötter i Dalarna. Jag älskar kylan, mörkret och snön som förhoppningsvis tänker infinna sig i år och jag tänker njuta varenda sekund över att vara ”hemma”.

Julen har alltid varit väldigt speciell för mig, mycket tack vare min älskade mamma som  alla år under min uppväxt lyckats förvandla vår omgivning till ett sagoland med massor av värme och kärlek. Att jag dessutom fyller år två dagar innan julafton gör säkert sitt till saken. Men jag har alltid varit mer eller mindre julfrälst. Jag älskar allt som har med julen att göra och varje gång den är över längtar jag redan tills nästa jul.

Och i år kommer det inte sparas på krutet ska ni veta, nej här ska det julas så mycket jag bara orkar och kan. Därför hoppas jag att ni andra jultokar där ute gör mig sällskap när vi tillsammans skapar den för oss perfekta julen. För det är väl ändå det som är det bästa med julen? Att det inte finns något rätt eller fel när det kommer till julen utan det handlar om vad Du gillar, och hur Du vill ha det. Jag kan omöjligt säga hur mycket jag kommer blogga då tid tyvärr ofta är en bristvara. Men jag kommer försöka blogga så mycket som möjligt, inte minst för min egna skull. Tänk vad kul att kunna kolla tillbaka på det nästkommande år!

Så det får vara det, är det något ni undrar över så bara fråga..

Bloggdesignen önskar jag att jag hinner ta tid i, men jag är realist och vet att det antagligen inte kommer hända. Men, men =)

 

3 thoughts on “Presentation.

  1. Kul att läsa lite mer om dig! Jag håller med om att julen handlar om vad man själv gillar och att det inte finns några rätt eller fel, så länge man gör det som känns rätt för en själv. Hoppas du har lite USA foton att bjuda på under hösten!

  2. Välkommen hem till Sverige!

    Vad glad jag blir när jag läser om ditt julintresse, det finns en del ”julälskare” runt om i vårt avlånga land! Hoppas att du får en riktigt bra höst och vinter där julstämmning byggs upp undean för undan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.