Att kämpa mot tröttheten.

Var ju som sagt uppe extra tidigt imorse för  att slå en kik på Mop. Det känns vill jag lova. Helt slut och tänker stupa i säng riktigt snart. Ska faktiskt bara uppdatera lite här.

Jobbet var S E G T, det var tur att jag hade med mig lite tidsfördriv annars hade jag blivit galen!

Men jag överlevde och åkte hem till mig en sväng innan jag åkte upp till S och busungarna. Åt med dem (tack för maten! smakade mumma!) och lekte lite med busungarna innan jag fick lov att åka hem eftersom jag var rädd att jag skulle somna. Ledsen att det blev en sån kort vända S, men vi syns snart igen 😉

Annars då..  Jo tack Systeryster och Hansa åkte till Alanya idag dom äcklena. Visserligen blir man bara inlagd på sjukhus när man är där (eller hur Helene). Men visst skulle det vara gott med en veckas ledigt om inte annat. Hoppas dom får det suveränt och massor utav sol!

Höll på att gå i kvav när jag insåg att det inte alls var två dagar kvar jag skulle jobba utan tre, känns segt nu. Fast egentligen borde jag väl tänka att det bara är tre dagar kvar istället. Men just nu känns det svårt.

Oj vad inbjudande sängen ser ut nu.. Frussen är jag också fast det varit varmt ute idag jämfört med tidigare dagar. Men det är väl för att jag är så infernaliskt trött.

Oh! Imorgon ska jag ju ut och åka med mamma! Sen ska vi avsluta med en filmkväll, nu blev jag genast på bättre humör! <3

Nattinuffsan!

Aj, kan ni förstå att det var exakt ett år sedan jag åkte till Florida? S A K N A!

 

Saknar ju den här vackra människan galet mycket – KOM HEM SNART! <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.