Inspirerad.

Gårdagens frukost råkade visst bli två timmar lång, men det blir lätt så när man har det så här.

image

Idag står jag på jobbet, kanske inte lika mysigt. Fast ändå lite mysigt. Speciellt om man varit så inspirerad som jag varit idag! Hade nog med kylan att göra men min hjärna och fantasi har jobbat på högvarv!
Dels har jag planerat glöggpartyt jag tänker ha för mina vänner (ist för födelsedagsfest), min födelsedag och även vilket julgodis jag vill bjuda på vid de båda tillfällena. Dessutom har jag skrivit ned vilka som ska få julkort så att jag vet hur många jag har att göra.
Men inte nog med det, jag har även fantiserat andra projekt. Jag skriver fantiserat ist för planerat eftersom mina planeringar oftast brister. Att fantisera är dessutom roligare.

Nu är det dessutom bara 10 dagar kvar av september, sen har vi oktober som är sen höst och alla jultidningar börja dyka upp!!!!

2 thoughts on “Inspirerad.

  1. Sv: Halloween är så mysigt! Jag har nog tänkt för mycket på julen för att kunna börja längta redan nu, nött ut tanken lite tror jag! Halloween tänker man ju inte på på samma sätt, då smäller det bara till och man börjar längta så fort man tänker på det 🙂 Aaah, spännande att du upplevt halloween i USA! Kan tänka mig att skillnaden är rätt stor? :))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.