Never mind I'll find someone like You.

God morgon!

Lite lustigt det där med hundar, jag tror bestämt att Semlan förstod att jag ville upp klockan sju, för då började hon butta på mig. Så jag gjorde det! Jag kom faktiskt upp klockan sju. Känns riktigt bra, då hann jag med en tvåtimmars frukost. Har dessutom promenerat Semlan OCH städat köket. Och klockan är bara tio!

Ja ni, promenaden med Semla var dock allt annat än lätt. Det var nämligen rullskidolopp och tydligen är hundkraken LIVRÄDD för just rullskidor. Hon vrålade, skakade och fradgade, så rädd blev hon. Men tyvärr fanns det inget jag kunde göra åt saken mer än att försöka lugna henne och lägga in avstånd mellan oss och skidåkarna. Vi tog oss hem till sist, men hon var märkbart skakad. Nu ligger hon däremot och sover så det är nog bra igen.

Själv ska jag ta tag i sovrummet innan jag börjar tvätta. Ska verkligen tvätta allt, ska bli så skönt.

En utav mina favoritbilder från Dublin

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.