No one can save her now.

God morgon!

Sitter och väntar på att mina åtta koppar ska koka klart. Dom åtta kopparna förvandlas sen till två av mina koppar. Har fortfarande inga kaffemuggar uppe så kör helt enkelt på latteglas men inga shots av kaffe, nej nej jag fyller ända upp och toppar med lite mjölk. 

Lyckades inte komma upp när jag hade tänkt. Idag heller. Blir så trött på mig själv, hur är det möjligt att när man jobbar försover man sig aldrig (peppar peppar) men när man ska försöka ta tillvara på sin lediga dag sover man igenom nästan hela. Dumt dumt. Men men, jag gör ett nytt försök imorgon.

Idag är det sovrummet som står på schemat. Ska rensa skor, blir till att packa ner sommarskorna så jag får plats med kläder där jag har skorna. Får helt enkelt inte plats annars! Kanske kan det tänkas att jag har för mycket kläder, men det nekar jag in till döden. 

Blir jag klar med sovrummet förflyttar jag mig till köket för att köra en vända där och röja. Sen blir det att gå igenom resten av lägenheten och dammtorka så jag sen kan dammsuga och skura golvet. Lite saker som ska ner i förrådet också. Men sen är lägenheten äntligen i sitt rätta skick. Fast, ja då måste jag ju se till att få det där gjort. Men först ska jag dricka mina jättekoppar kaffe och slösurfa lite.

ImageDom här två filurerna saknar jag i massor! Lillebror och nanna <3 dax att komma hem snaaaart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.