As long as I'm laughing with You…

Hej hej!

Har precis kommit in från en höstpromenad med mamma och mormor. Blev kvar här på Vällan igår kväll, mamma tyckte gott jag kunde sova kvar så vi fick äta tillsammans. Och det gör jag ju så gärna. 

Helgen då. Ja du, väldigt otroligt turbulent. Fredag- Lördag var piss och helvete. Tack till Malin som kom och bytte av mig tidigare på Lördag eftersom jag var helt slut då. Men efter lite sömn kändes det bättre och Lördag kväll blev en riktigt succé. Alla underbara vänner och en mycket trevlig stämning gjorde att vår amerikanska förfest blev riktigt lyckad! Hade det fantastiskt kul och det var så skönt att träffa alla en dag som den.

Krogen hade jag väl iofs kunnat skippa, känns bara onödigt. Ser faktiskt ingen anledning till varför man ska ner dit där det bara är fullt med idioter, dålig musik och dyr dricka. Men men.

Jobbigare blir det ju också när man inser att man inte har någon hemnyckel med sig. Fick vackert sätta mig i en taxi och åka upp på Vällan och sova här. Väckte hela huset gjorde jag också, men men. Cookie blev i alla fall glad – och kanske var det tur i oturen eftersom jag då fick träffa min syster som var hemma. 😉

Jobbar em idag, sen är jag ledig tis-ons och då MÅSTE jag få ordning på lägenheten, för come thursday och en helvetesvecka börjar.. Men det är bara att tänka på pengarna, och det är ju som sagt tur att jag gillar mitt jobb! 

Image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.