Good morning!

Helt plötsligt har vi landat i september och liet rullar på i ultra fart.

Jobbar så mycket jag kan och fritiden spenderas med vänner och familj.

Riktigt tillfres med tillvaron just nu, i alla fall om jag inte reflekterar över att jag vill vara i USA. Man kan ju inte få allt här i livet.

Jobbet flyter på bra och är oftast roligt, vissa dagar känns kämpigt, men så är det nog oavsett ad du har för jobb. För idioter de finns ju överallt.

Lägenheten börjar sakta komma till ordning och även om jag kanske inte finner den idealisk så funkar det. Skönt nu när jag packat upp lite mer och blir påmind vilket himla fantastiskt liv jag faktiskt har haft. Har dessutom fått varit lite barnslig och kastat saker som påmint mig om det förflutna och sånt jag helt enkelt inte vill ha i mitt liv. Något som haft en otroligt befriande känsla.

Jobbar som sagt himlans massa just nu, men håller modet uppe genom att planera in roliga saker. I helgen ställer vi tillexempel till med fest. Amerikanskt tema så då får jag briljera med mina icke existerande beer pong skills. Haha ”vi” sa jag och det är självklart min andra hälft Sofie jag syftar på då. Vi umgås mest hela tiden och ibland önskar jag att jag vore lesbisk för då hade jag lätt satt klorna i den 10 poängarn!

Kärlekslivet är för utom min kärlek till familj och vänner lagt på is. Inte hittat något av intresse och har inte bråttom heller. Jag halvlirar ju inte så nästa gång ska det inte slå gnistor – det ska explodera rakt i ansiktet på en. Så tills jag slås till marken så njuter jag av mitt liv så som det är just nu och väntar med spänning på vad framtiden har att ge.

Är så nyfiken på vad som ligger i framtiden att det riktigt kryper i kroppen. Så lycklig över att jag är jag och lever just mitt underbara liv.

Så då baby, då har du fått en iten värdelös uppdatering. Men jag lovar inträffar detnågot mer betydande så hör jag av mig direkt 😉
Ska dock försöka bli bättre på att blogga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.