And there's no time to wait, no time to waste.

Hey!

Här sitter man då, nöjd och belåten efter en riktigt bra dag. Jobbet flöt på bra och efter gårdagens tunga pass gick det här skiftet över förväntan. Det var ju självklart skönt att få sluta och gå hem, och ganska gött att veta att jag INTE behöver kliva upp klockan 4.45 imorgon.

Efter jobbet åkte jag hem till mamma och tog ut hundarna en sväng innan jag stoppade in lill Semlan i bilen och for upp till regementet för promenad med bästa Hansa. Eftersom hon är en mästare på att gå så tog vi oss en lätt promenad på 8.7 km, över förväntan och inte så drygt som det låter. Sjävlklart lyckades jag ju dra omkull mig. Mina fotleder är bra jävla slut, men men. Gött med lite skrapsår, det var länge sen sist – och om det är någon som undrar så gör det lika jävla ont att ramla på grus nu som när man var liten. 

Hem till vällan för byte av hund, råkade viss få lite mat också. Drack även lite te och rastade hundarna. Så nu ligger Cookie i sängen och sover och jag sitter här så där fånigt nöjd. 

Även fast dagen har varit lite alldaglig i sitt utförande så har det ändå dykt upp lite guldkorn. Fick dels sms  inte av en, utan två av mina pojkar och det värmde gott. 

Sjukt nöjd med dagen och nu ska jag lyssna lite musik innan jag nog går och lägger mig. Mår så jädrans bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.