When love takes over

God morgon!
Dricker lite kaffe och går igenom fb och ig från igår. Verkar inte ha hänt så mycket inatt, men jag tyckte mig urskilja att syster kom hem.

Igår var det ju lördag och efter jobbet åkte jag hem och hälsade på tjocka släkten en sväng. Det var kusinträff på mammas sida vilket alltid är trevligt. Men jag hade lite annat på lut så sa mest hej innan jag åkte igen. Fick en prestent av älskade systetyster också för att jag varit så duktig. Det var en sjal med leopardprint som jag stod och höll i på lager men sen inte köpte ändå. Förstå hur glad jag blev när min syster sen köper en exakt sådan utan att hon vet att jag hade tänkt köpa den! Tack systeryster Skjutsade ner syster på stan och åkte sen hem och färgade håret. Så skönt att bli av med utväxten! Nu är det bara en klippning kvar så är mitt hår  fit for fight.

Hoppade i lördagskostymen och joinade sen Elin och Jandersson på Janderssons nya tillhåll. Sjukt fin lght mitt i stan. Cookie fick också följa med på fest och träna lite, ännu en gång skötte hon sig exenplarisk. När flickorna sen skulle trotsa regnet ner på stan tog jag min party hund och åkte hem istället. Kollade lite tv innan jag kröp i säng strax efter klockan 12.

Trots att jag var i säng i god tid var jag ändå trött imorse och höll på att försova mig eftersom jag trodde jag ställde om klockan till åtta fast jag ställde den på sju. Men hem med cookie hann jag och även vara på jobbet när jag börja 8.45.

Eftersom jag kände mig så trött imorse så blir det en lugn dag idag. Åker hem till.mamma och går en sväng efter jobbet tar sedan med mig cookie hem och lägger mig i soffan och kollar på film. Alternativt spelar.. klockan 21 är det sänggång så jag är pigg och glad imorgon 4.45 när klockan ringer. Ehrm, vi får se hur det går med det!

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.