Tattoo thoughts

Går i tatueringstankar.. Har ju länge insett att jag aldrig kommer vara den som ligger och pressar i solen för att skaffa mig färg och cancer. Därför funderar jag istället på att fylla min kropp med tatueringar.

Var ju i våras jag gaddade mig senast och tills jag spart ihop pengar till min backpiece funderar jag på att göra lite småjobb. Bland annat tänker jag nog skaffa mig en liten till minne av Dublin när jag och Sofie är där i augusti. Men den kommer vara väldigt liten för vår tid där är alldeles för begränsad för att sitta i en tatueringstol hela dagen 🙂

Åååh att det ska vara så dyrt och kräva så mycke tanke, för det är ju ändå något som sitter för resten av livet så det måste ju vara rätt. Sen är det ju den ständiga frågan om färg… De senaste jag gjorde är ju i färg och det ångrar jag inte, men jag har ju tidigare sagt att jag inte skulle ha någon i färg eftersom de blir så gråa efter ett tag. Men nu när jag har både grey and black och i färg så vet jag inte. Får helt enkelt bestämma det utefter motiven.

Sen får vi se om jag slår slag i saken och piercar mig. Har ju funderat på det väldigt länge men låtit bli på grund av alla andras åsikter. ”Pierca sig så där när man är 25 år gammal. Vad är det för stil? Måste vara åldersnojja” Nej, det är inte åldersnojja utan bara svårt att bestämma sig. Och då är jag ju inte öberförtjust i tanken på att sticka hål i min kropp, men det är en rädsla som går att övervinna. Får helt enkelt ta en dag när jag limmar fast pärlor som fake piercingar för att se vart jag vill ha den.

image

Så många funderingar.. så lite tid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.