Fucking seagulls!

Gick ner till tvättstugan för att lägga i ny maskin etc. När jag går därifrån tror du inte jag blir attackerad av en måsjävel??!!

Tyckte dom har flugit väldigt lågt, men har inte tänkt så värst mycket på det. Reagerade dock förra gången då det kändes som om en utav dem försökte attackera mig. Nu vet jag bättre. Den FÖRSÖKTE attackera mig. 

Dom har antagligen bo/unge någonstans så när jag går över parkeringen utgör jag ett hot. Så vad gör måsjäveln? Jo han SKITER på mig! Attackbajsar! Jävla fågelhelvete! Som tur var träffades bara min arm, men ändå! Vidrigt! 

Blir att ta en skrubbdush och sen nästa gång jag ska ner ska jag fan ha paraply med mig! Jävla, vidriga djur!!!!Image

2 thoughts on “Fucking seagulls!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.