All those fairy tales are full of shit

Så där ja, då har man avverkat en promenad och lite frukost. Tack Mupp för att du slet med mig ut, hade du inte smsat hade jag helt klart legat kvar i sängen en bra stund till. Det är helt enkelt för skönt att sova.

Ska ställa mig och sortera tvätt alldeles strax eftersom jag har det eminenta nöjet att få tvätt idag 11-15. Dessutom har jag disk och lite annat att ta reda på då jag vekligen har försummat min stackars lägenhet de senaste dagarna. Dessutom måste jag betala, och samla ihop alla räkningar. Just nu känns det som om de är utspridda över hela lägenheten. Nej skärpning nu Emelie, så här kan vi inte ha det.

Lyckligt nöjd med morgondagen dock, har lyckats dragit ihop en taco-lunch med bästa tjejerna. Ska bara ringa Helene och Jenny också vid tillfälle.. Hmm Helene och Jenny: om ni läser det här och jag inte har ringt – RING MIG. Kan mycket väl hända att jag tappar bort det i all städning och skit.

Titta! Nu kom solen fram också, bra då an jag äntligen ställa ut mina blommor på balkongen igen, de har fått bott inne senaste dagarna då det mer påmint om vargavinter än sommar.

Då ska vi se, vad är det jag ska klara av idag:

  • Tvätta
  • Diska
  • Städa
  • Betala räkningar  Ugh, vad min ekonomi inte ser bra ut!
  • Registrera mig på kursen  Äntligen avklarat, kommer dock fortfarande inte åt någon information..
  • Handla mat till mig och köttfärs till imorgon
  • Sy insynsskyddet till balkongen (eftersom jag ändå måste hem och lämna Cookie när jag ska handla)

One thought on “All those fairy tales are full of shit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.