You ain't tryin to hide it, girl you're a troublemaker

Nästan hunnit med allt jag skulle, nu blir det till att ta mig en dusch, packa det sista och käka lite mat. Har precis kommit in från en pulsig tur med hundarna i skogen, på vissa ställen nådde snön till knäna. Kämpigt men nyttigt. Har dessutom tränat alla fyra hundar.

Fan, plötsligt ville jag dra på mig min favorit klänning, fixa håret, sminka mig till tänderna och dra på mig högsta skorna för att sedan dansa bort kvällen i en dimma av alkohol och kärlek. Hmm, får helt enkelt ta det när jag kommer hem och dra med mig en Sofie kanske.. Det här helylle livet jag lever nu är på tok för ordentligt för mig. 

 

Been doing most o the things I was supposed to. Now I’m back in from a walk with the dogs.  The snow reached me to my knees in some places. A bit tough but feels good now. Had a practice run with all four dogs as well. GJ!

Damn, all of a sudden I feel like put on my favorite dress, make up, do my hair, and put on my highest heels for a night out filled with alcohol and love! Oh well, guess it has to wait.. This good girl life I am living at the moment is a bad fit.. It’s simply not me!

 

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=RF0HhrwIwp0&w=560&h=315]

 

One thought on “You ain't tryin to hide it, girl you're a troublemaker

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.