I blame my mum..

Jag skyller på min mamma. Blev visst en timmes frukost som vanligt.. Varför? Jo för min älskade mamma har alltid behandlat frukost som något heligt och lärt mig hur man skall sitta med tända ljus och dricka massa te samtidigt som man läser – problemet är bara att det aldrig blir någon snabbfrukost och jag blir alltid för mätt. Det är nog bland det bästa jag vet med att bo hemma, att kunna äta frukost i timmar med min mamma innan vi går ut i skogen med hundarna. Det är livskvalitet vill jag lova.

Men nu ligger jag efter! Dax att sätta fart!

Älskar dig mamma <3

I blame my mum. It’s totally her fault that I ate breakfast for an hour now. She taught me how breakfast is the best meal all day and that you are supposed to enjoy your breakfast with alot of tea, lighted candles and a great book. Which ofcourse leads to long breakfast and very full bellys. It’s probably one of the things I love the most about livng home again, to be able to eat a long breakfast with my  mum before we take a walk in the forest with the dogs. That my friends is how life is supposed to be!

Gah, behind now.. Need to get going

I love you mum!  <3

 

<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.