Knock Me Out!!

Hej hej! Sitter och njuter av en kopp te och kikar ut på snön som ar kommit under natten och fortfarande singlar ner lite försiktigt. Bara jag har druckit upp den här koppen te ska jag göra mig i ordning för lunch med tjejerna. Först ska jag hem till mormor och lämna Cookie bara. 

Var aldrig och kollade på handboll igår, det passade inte och vet inte riktigt hur jag ska lösa det idag, kanske om Cookie får sova hemma eftersom träningen låg så sent.. :/ 

Var i alla fall ned på stan och hämtade mina nya glasögon. YEY! Läskigt hur dåligt jag faktiskt ser, och hur dåliga mina förra glasögon var. Men nu är världen så där vackert i 3D igen. Stod och kollade på snön igår och var fascinerad. Ett par solglasögon fick jag ju också, mycket gött vill jag lova nu när våren snart kommer (ja jag tänker vara optimist på den punkten). 

Förutom mina glasögon inhandlade jag lite annat som stod på min måste ha lista. Bland annat springskor och sportbh samt broddar så jag inte kan dra till med ursäkten att det är halt. Så nu ska jag nog banne mig komma igång redan nästa vecka med att springa (läs lufsa). 

Inser dock att jag nog bör införskaffa linser till hösten då om jag ska klara av att spela handboll. Så där lagom lyckat utan att kunna se. 

 

Hatar att inte ha några som helst bilder på den här datorn!!! Soz 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.