Kalla nätter längtar jag..

Usch och fy, riktigt kulet ute ikväll. Tur att min hund, precis som mig föredrar att ligga i soffan under en filt då.

Sitter och kikar på Batman och dricer en kopp te. Dagen har varit rikttigt bra med mysig lunch med Sofie och Malin. Vi åt på O’learys, riktigt god mat. Baconbiffar – mycket bra idé att göra själv sen. För det med en bbq sås var görgott!

Imorgon är det farmor som står på schemat, vi ska åka och luncha och sen handla till farfars kalas. Jag ska göra smörgåstårtor, vilket inte är det lättaste när jag inte har en aning om hur många som kommer. Men men, det löser sig nog. Vad jag ska göra imorgon kväll vet jag faktiskt inte, men det blir till att ta det lugnt eftersom jag öppnar helgen. På lördag lutar det dock åt lite schlager och vin (inget för mig) hos Malin, det vore väldigt trevligt eftersom jag inte träffat dem sen spelkvällen.

Ska nog ringa Masmästaren imorgon och höra hur det ser ut med den där lägenheten på galgberget, känner att jag verkligen vill bo där och att jag verkligen vill bo där SNART.

Nehej om man kanske ska krypa ned i soffan igen med skrot. Älskade älskade skrooot! Vad skulle man göra utan henne?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.