Sleepy Friday

God morgon!! Sitter på jobbet och inväntar kunder. Verkar dock bli en seg dag.. Har redan hunnit fyllt på lite och skurat mjölkkyl.
Trött är jag trots att jag kröp i säng redan vid 21 igår, men självklart kunde jag inte somna. Tog mig upp imorse i alla fall och nu sitter jag här och försöker hålla mig vaken.

Igår eftermiddag var jag som sagt hos Sofie, det var riktigt mysigt och jag älskar tanken på att kunna göra sånt nu när jag bor här.

Idag är det syster jag ska umgås med, handling och städ.står på schemat.då hon ska bjuda till finmiddag imorgon. Jag får.dock inte vara med eftersom jag inte.äter och har något helt annat för.mig. Jag ska nämligen åka till Helene med Jenny och bästa tjejerna när jag slutat jobbet. Ska bli så mysigt att få träffa inte bara Helene och Gabriel, utan Jenny och twinsen också!

At work right now, looks like it is going to be a slow day.
Had a great day yesterday with Sofie and I’m so happy that I can do stuff like that when I am living here.

Today I am hanging out with my sister, we are going grocery shopping and cleaning since she has a fancy dinner tomorrow. Me on the other hand is going to Helene with Jenny and her girls! Wiie!

image

Winter has finally arrived in Sweden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.