I am a wild one break me in..

Hey!

Tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan jag hoppar in i duschen för att sen kila ned till Sofie för lite kvalitetstid. Har precis slängt iväg en ansökan som lagerarbetare på Förlags system och kikat på lite andra jobb. Finner dock att det tar emot att söka jobb någon annanstans än Falun och Borlänge. Jag orkar helt enkelt inte börja om på nytt. Har ju lärt mig en massa saker det senaste året när jag flängt runt jorden, bland annat att vänner försvinner så lätt. All tid och kärlek man har lagt ned enkelt försvinner om man skulle råka befinna sig på fel ställe. Det gör en trött på att försöka finna nya vänner då de enda som jag fortfarande har kvar är de gamla rävkarna jag dragit på i årtionden.

Därför känner jag att jag inte vill flytta just nu. Jag tänker bo i den här lilla skithålan där jag har riktiga vänner och folk som älskar mig. Så nu fokuserar jag på att hitta ett fast jobb så jag kan ta en lägenhet utan att vara orolig och börja leva igen. Just nu står mitt liv på paus och jag känner mig som ett barn som gömt mig under täcket. Men det senaste året har varit hårt för mig. Har blivit krossad och förgjord, men nu är jag på väg upp igen.

Jag har lärt mig massor av det som hänt på alla håll och jag känner mig lite bittrare men klokare. Men jag tänker se på det positivt, saker och ting kommer bli bättre även om det är tugnt att ta sig dit!!

 

In English:

A quick update before I jump into the shower to then scurry down to Sofie’s for some quality time. I’ve just thrown away an application as a warehouse worker and looked at some other opportunities. Found that it is not as appealing to look for jobs elsewhere than Falun and Borlänge. I simply can not start over again. I’ve Learned a lot of things in the past year when I have been around the world, including that friends disappear so easily. All the time and love they you have put in easily disappears if you should happen to be in the wrong place at the wrong time (and there is NO right time). It makes one tired of trying to find new friends when the only ones that I still have is the old foxes that have been there for me many years.

Therefore, I feel that I do not want to move right now. I intend to live in this little shit hole where I have real friends and people who love me. So now I focus on finding a permanent job so I can get an apartment without worrying and start living again. Right now my life is on pause and I feel like a kid who hide under the covers. But the past year has been hard for me. I have been crushed and destroyed, but I am on my way up again. Titanium.

I have learned a lot from what happened this last year and I feel a little more bitter but wiser. But I will look at this positive, things will get better even if it is a long way to get there!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.