When I'm gone, you need love..

Good Morning!

Har precis druckit min frukost tillsammans med mamma och nu är det snart bara att göra sig i ordning för att åka till jobbet. Bytte skift med Malin så jag kan vara med och fira älskade pappa imorgon.

Har ni hört Charlene Soraia’s verision av Where Ever You Will Go? Om ni inte har gjort det borde ni verkligen lyssna in den på Spotify eller Youtube. Helt fantastisk och ibland känns det som om den låten var menad att låta så. Förutom den så spelas även Titanium väldigt mycket i mina lurar, den är också helt fantastisk.

Sökte jobb på riksteatern igår, 60% som biljetlförsäljare så nu håller jag tummarna på att jag får komma på intervju till det, även om jag är överkvalificerad och allt det där..

Nej, nu ska jag sätta mig och skriva rent brevet till Tim. Ugh.

In English:

Just finished my breakfast with my mum and now I soon need to get ready for going to work. Traded shifts with Malin so that I can attend do my dear dad’s birthday. 

If you have not listened to Charlene Soraia’s version of Where Ever You Will Go you should do so immediatly. Sometimes it feels like that is the way that song should be. Another song that is playing here a lot is Titanium, it is amazing!

Applied for a job at the theater yesterday, keeping my fingers crossed that I get a call back. Need to get a job!

Time for me to rewrite my letter to Tim, really need to get that sent! 

ALBERT! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.