What I love about the U.S. part 1

Shopping..!

En sak som jag älskar med USA är helt klart shoppingen. Varför? Jo för att det är billigare, mer lättåtkomligt och betydligt roligare! Vad man än vill shoppa så är det billigare här beroende på vart man letar.

Jag har aldrig brytt mig om märken utan shoppar det jag tycker är snyggt. Det gör att en sån som jag kan gå och shoppa loss på Walmart och hitta allt mellan himmel och jord för nästan inga pengar alls. Eller jo självklart kostar det pengar men jämfört med Sverige är det så otroligt billigt. Jag ska ta mig till Walmart någon dag snart och gå igenom klädavdelningen, inte hunnit gjort det än. Sen är det ju självklart julavdelningen som lockar mig så här års. Önskar att det fanns något bra sätt att frakta hem julgransdekorationer för det finns verkligen några riktigt fina jag gärna skulle ha i min framtida gran. Så på Walmart kan man hitta allt från skönhetsprodukter, till kläder, elektronik, ja allt ni kan tänka er.

Något annat jag älskar att shoppa här är så klart skor. Min absoluta favoritaffär är Payless Shoesource. De har alltid köp ett par, få andra paret för halva priset vilket ger riktigt billiga skor! Priserna från början är riktigt billiga och med det erbjudandet blir det fånigt billigt. Att det dessutom har RADER av skor i MIN storlek (41-42) gör det bara ännu mer fantastiskt! (och är förklaringen till min överkonsumtion)

Dom här ska nog få följa med mig hem om jag hittar dem =)

  Annars är det fantastiskt för mig som är av storlek större att faktiskt kunna hitta kläder som passar (och är snygga). Min favoritaffär är Forever 21, de råkar dessutom vara billiga. Är dock inte så många som har plussortimentet i butikerna, men då finns ju internet. Forever 21 går att beställa till Sverige, men när jag beställer här är frakten gratis.

(mitt senaste klipp från Forever 21)

Underkläder är också roligt att shoppa här borta, mina favoritaffärer är Target och K Mart. Target har de bästa trosorna jag någonsin ägt och eftersom det är 5 för $20 (140 :- ) blir det dessutom ganska billigt. K Mart har jag just upptäckt och de är där jag har köpt mina mycket fina nya pjamasar och jag vill absolut checka in resten av underkläderna.

Victoria’s Secret är en annan affär som de flesta på den här gjorde avgudar.. Kanske för deras årliga Victoria’s Secrets fashion show där det är otroligt vackra flickor som svassar runt i inget mer än underkläder och ofta ett par vingar. Jag har dock inte försökt mig på att köpa några underkläder där tack vare min storlek. Men jag vet genom vänner att de har riktigt bra underkläder. Det jag älskar VS för är istället deras body mists. allt som ofta kör de driver där man kan köpa 5 för 25 eller likande. Just nu luktar jag av deras Fragrance Mist Pear Glace, love it!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.