Perfect Saturday

Gårdagen var nog den mest perfekta dagen på länge. Låg kvar i sängen (soffan) alldeles för länge tills jag fick ett sms av herrn. Han undrade om jag ville luncha, men jag ville se matchen så istället för att gå ut och äta kom han hit och vi beställde hem pizza och lite wings. Missade dock att matchen inte sändes på de kanaler vi hade tillgång till här så vi tittade på lite random matcher och drack lite öl istället.

Så småningom beslutade vi oss för att dra downtown. Gick först till en trevlig bar där vi slängde bak några drinkar och pratade. Vi kommer läskigt bra överrens och det kommer bli en bitch att lämna honom.. Men som han sa, vem vet är det meningen att det ska vara vi så kommer det lösa sig.

Så småningom behövde vi lite mer liv runtomkring oss så han tog med mig till en gayklubb istället då de brukar ha drag show på Lördagar. Bara ett litet exempel på hur grymm han är! Jag menar vilken straight kille skulle ta med sin date på gayklubb? Vi hade riktigt roligt men tyvärr glömde jag helt bort kameran så jag tog inga kort på de vackra flickpojkarna. Gillade det stället så grymt mycket, fantastisk atmosfär!

Med andra ord så hade jag en fantastisk Lördag och jag hoppas att jag kommer få möjlighet att spendera fler sånna med honom.

Mannen, myten legenden 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.