My contribution to the pot-luck

Mitt bidrag till thanksgiving knytisen var greenbean casserole. För att ni ska förstå hur mycket jag slet i köket har jag dokumenterat tillagningen för er.

Kvalitets ingredienserna: French Fried Onions (rostad lök), Konserverade greenbeans, Cream of Mushroom Soup (konserverad champinion stuvning, mald svartpeppar och mjölk.

Receptet ifall ni blir lite sugna.

Blanda mjölk och champinionstuvningen.

Ha i svartpeppar

Häll av vätskan från Greenbeansen, myket viktigt!

Ha i bönorna och rör om.

Ha i den rostade löken och rör om.

Häll i en form, skjuts in i ugnen 30 min. Ta ut, rör om, ha på mer lök och skjuts in igen tills den rostade löken blivit gyllenbrun(?). Servera!

 

 

Om det var någon som missade ironin i detta inlägg beklagar jag Er brist på humor.

One thought on “My contribution to the pot-luck

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *