You make me smile

Idag är det Fredag och jag går runt här hemma med ett fåningt smile. Hade min andra date med en mycket trevlig ung man igår och det var suveränt. Vi åkte och åt mexikanske på en restaurang med roligaste uppbyggnaden, man fick beställa maten och köpa sin dricka fram vid kassan och sen fick man ett nummer och de kom ut med maten. Maten var helt okej, men eftersom vi satt ute blev det för kallt efter ett tag och vi bestämde oss för att åka hem till oss.

Ida var i full gång och bakade pumpkin pie till idag och gjorde sin läxa så vi slog oss ned i soffan och kollade tv och pratade. Mys på hög nivå och jag trivs verkligen i hans sällskap. Jag trivs farligt bra i hans sällskap. Men jag orkar inte tänka på att jag ska åka om en månad nu, jag tänker bara njuta av att umgås med en man som får mig att må bra, en man som faktiskt uppskattar mig för den jag är.

Idag har vi som sagt thanksgiving knytis att se fram emot. Jag funderar dock på om jag kan övertala honom att komma och hämta mig tidigare så jag får umgås med honom lite ikväll också. Men jag vet hur trött han är, stackarn har ju ett sånt där riktigt jobb. Ni vet när man måste anstränga sig och arbeta.. Och han börjar röööööövtidigt på morgonen och det är inte ovanligt att han jobbar till klockan sex på kvällen. Hoppas dock att han vill, det vore roligt.

Nehe, nu ska väl jag kanske ta tag i min dag. Bestämma vad jag ska ha för kläder på mig ikväll och så..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.