Mochi

Idag lyckades jag lura med Ida till Mochi när hon kom hem. Vi tog ossen promenad och belönade oss med en varsin frozen yogurt.  Mochi är ett fik som serverar olika sorters frozen yogurt med en buffe av olika toppings, allt från färsk frukt till kakdeg. Man betalar sedan efter vikt. Helt genialt med andra ord!

Dagen till ära hade de jättegod pistash och cookies and cream. Smakerna byts vecka till vecka och jag gillade dessa två väldigt mycket.

I morgon ska jag försöka ta mig upp i tid eftersom jag lär ta mig till affären och handla inför thanksgiving knytis vi ska på på Fredag. Vi (läs Ida) ska göra pumpkin pie och green bean casserole. Jag får sköta inhandlingen eftersom jag inte kan hjälpa till med till-lagningen då jag har en date imorgon kväll..

Dinner and drinks står på schemat med en mycket trevlig ung man jag var på date med i måndags också. Vi har väldigt roligt tillsammans och jag ser verkligen fram emot det. Tycker allt att dating på det här sättet borde finnas i Sverige också!

Vädret börjar bli så där varmt och kladdigt igen och det har gått från ovanligt kallt till ovanligt varmt för den här årstiden. Ska nog försöka klämma in några pooltimmar i helgen om jag får klar min tenta och vädret tillåter 🙂

Nu ska jag sova så jag får min skönhetssömn, vill ju inte göra killarna besvikna 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.