26 januari

Det är sååå skönt att vara i Falun. Olle vaknade vind 6, så då gick vi upp. Linus kom upp så småningom men var nog lite trött eftersom han härjade som sjutton när vi kom fram igår. Förståeligt såklart. Sist vi var här var vi ju sjuk.

Jag la mig faktiskt i soffan och somnade ett par timmar medans pappa tog hand om pojkarna. Olle sov när jag somnade, men han vaknade visst.

Vi lekte med bilar och Linus fick två bussar av morfar. Sen åkte vi till Jacks och åt pizza när mamma slutade. Kollade när Sverige förlorade semin i handboll och när pojkarna somnat kollade vi på Bäst i test.

Dagens höjdpunkt var nog trots allt min tupplur, jag sov så skönt! Och med det i åtanke så är jag sååå tacksam för mina föräldrar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.