22 januari

Men nu tror jag väl ändå att vädret har tappat det helt. 4+ storm, regn och snö. Ett rent helvete med andra ord. Hoppas bara att snön försvinner helt innan det fryser på. För just nu är det ren is överallt.

Linus var på fsk idag och som tur va gick lämningen väldigt bra. Han gick rakt in och så var det ingenting mer med det. Jag passade på att ta en tupplur med Olle eftersom jag fick lov att se slutet på Bills-Chiefs när jag matade Olle inatt har cv sen bestämde sig Linus för att man ska gå upp klockan 05 nuförtiden. Inte okej.

Plockade fram 62-68 kläder till Olle också och började tvätta. Inte en dag för sent skulle jag säga. Självklart centrifuferade inte tvättmaskinen utan den ska väl också lägga av på mig. Att ha hus är allt annat än smärtfritt.

Något som däremot är smärtfritt bar Linus efter fsk. Han var fantastisk och kissade på toaletten och klippte sig helt utan bekymmer. Så skönt!

Dagens höjdpunkt var Olle myset – han är så go och glad och idag är jag tacksam för ersättning som håller vår Olle mätt och glad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.