10 januari

Idag hade jag näsan ovanför vattenytan igen. Sååå skönt. Perfekt när Linus är på förskolan och får ett utbyte jag inte kan ge honom här hemma. Det märks att han trivs. Han går rakt in utan att kolla tillbaka just nu. Även fast han varit hemma nästan en månad. Bara att vara tacksam.

Annars ligger jag efter med det mesta. Har nog lyckas plockat ner tomtarna i varje fall. Men nu när det är klart känns det nog som om det är det andra som tar tid. Tur att tjugondaknut inte är för än lördag. Kanske kanske är jag klar till dess.

Dagens höjdpunkt var helt klart att busa i sängen med Linus och Olle. Och dagens skratt utöver det var helt klart när Olle kissar och allt rinner på något sätt brevid blöjan och i hans merinoull overall och ut genom ärmen på hela mig,. Snacka om att det leder bort vätska!

Idag är jag tacksam för mina föräldrar.

Kommer sakna julbelysningen helt klart. Och granen – sååå mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.