Getting it done

Att december är min bästa månad är väl egentligen ingen direkt hemlighet. Men det är rätt fränt att se hur fan mycket man klarar av egentligen.Trots att jag inte haft tid så har jag och mamma lyckats fått ihop i allafall en dag i veckan när vi gjort något juligt. Igår var det att handla gran och lite julklappar.I tisdags hann jag både med middag med pappa, promenad med hundar, pratstund med mormor och morfar och att plocka upp alla tomtar… (!)Det kanske inte låter som en bedrift, men det var det. Och trots att jag var kräktrött och egentligen ville kasta ner all rentvätt från sängen så vek jag ihop och plockade undan allt innan jag kastade in handduken.Så nu ligger jag märkligt nog bra till ändå. Visserligen är inget bakat till mitt kalas, men jag tänkte nog bjuda på smörgåstårta och princess tårta ändå.Min plan är att jag idag ska klä granen, och hinna spela med Bubbis. Och imorgon ska julkorten som jac skrev igår postas och förhoppningsvis ska jag hinna städa av min lght så jag kan lägga resten av tiden hos mormor och morfar.Just ja, idag tog jag bussen till jobbet och var ändå här så att jag hann se Lucia. Det låter som små saker, men det är ändå rätt stort för mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.