Semester!!

Då sitter jag här på Vällan med en kaffe och Animal Planet på tvn. Solen skiner men det blåser lite.  Rätt behagligt ute.

Det senaste dygnet har jag spenderat med att varva ner. Ingen telefon, ingen dator. För att inte bli uttråkad började jag läggs pussel igår, och eftersom det var ett bra, och roligt pussel så gjorde jag klar det också.

image

Det jag har insett är att jag vanligtvis inte har tillräckligt med ledig tid för att göra allt jag vill göra.  Jag vill ju självfallet spela dator,  men jag skulle även vilja måla,  pussla och göra andra saker.

Åå så sätt har det här datafria dygnet betytt mycket. Och jag känner mig utvilad och avslappnad. Perfekt semester mode.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.