Sömnlös

Älskar när jag går och lägger mig i tid för att vakna 1.5 h senare och ligga valen i tre timmar. Så i slutändan sover jag mindre än om jag hade hållt mig vaken. Suck.

Trött är bara förnamnet och det känns så där med tanke på att det är typ 10-11 timmar innan jag får gå och lägga mig. Idag lär jag dessutom laga mat. Vilket känns fantastiskt jobbigt. Men men, bara imorgon kvar sen är jag ledig tre dagar. Och nästa vecka jobbar jag em igen. Så nog ska jag överleva. Nu är bara den stora frågan hur fan jag gör nästa vecka på torsdag. Ska ju på konsert med mormor,  men jag jobbar. Och ingen vill ju självfallet byta. Så vet inte om jag måste ge bort det skiftet och försöka få igen timmarna någon annanstans vilket skulle innebära en 8 dagars jobbvecka 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.