Ångedr

Att sitta att ha ångest dagen innan för jobbet imorgon känns inte så kul. Någonstans brister det ju i upplärningen när jag inte känner mig trygg i att jobba en söndags eftermiddag. Fan fan fan.

Och det värsta är att nästa helg jag jobbar är likadan. Där försvann mitt positiva humör. Det och att min vattenkokare gett upp kan ju få en att gråta. Men men,  djupa andetag och nya krafter. Hatar att såna petitesser som jobbet,  och pengar ska få bryta ner min positiva inställning.

För att få mitt miserabla humör till det bättre har jg beställt klipptid på måndag. Jag har egentligen inte råd,  men det skiter jag fullständigt i. Jag behöver det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.