Men vad hände?

Trodde jag bloggade nyligen tills jag inser att det var i början av sommaren. ”Sommaren” är väl kanske en mer korrekt beskrivning. I och för sig så har det ju inte gjort mig något, Sommar grinchen ler.
Har ju iaf varit på en äkta svensk roadtrip, ända upp till Haparanda och hem igen. Skellefteå, Luleå, Haparanda, Umeå. Helt fantastiskt högt upp i det avlånga landet lagom.
Annars har det varit en kort och lugn sommar. Har noll energi att delta i aktiviteter som tvingar mig bort från min dator. Antar att önskan för något bättre har fått det bästa av mig. Men är man missnöjd får man göra något åt det. Och det hoppas jag att jag snart ska hitta styrkan till att göra.
Just nu känns livet lite lättare, allt tack vare Dr. Berglund. Jag menar om hon ber mig komma till Chicago för att delta i vinterhärligheter, hur kan man då tacka nej?
Så nu är det supersave mode som gäller tills jag kan åka och hälsa på den helt makalöst fantastiska Dr. Ida Berglund. Så sjukt bra det du har åstadkommit och jag vet att din tur att skina kommer NU. Det har du förtjänat fantastiska kvinna.
Nu ska jag nog ta och hoppa i säng, lyckas hålla mig vaken till 00 iaf, bra jobbat. Nu väntar fyra dagars hårt slit innan jag får lite ledighet igen.
Måndag blir nog bra, då börjar semestertiderna ta slut och lasset blir inte lika tungt att dra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.