Härlig ledig dag

Igår var jag ledig och hade en riktigt bra dag. Sov ut och slöade hela morgonen.  Såg på Facebook att Samuelsdal pensionat serverade god mat och dessutom hade 2 för 1 så jag frågade mamma om inte hon ville luncha med mig. Det ville hon så klart så jag tog en promenad bort dit så fick hundarna vänta i bilen medans vi gick in och åt en god, väldigt billig lunch.

image

Resten av dagen puttrade jag mest hemma och plockade lite innan raiden.  Betade dessutom av en serie på Netflix.  Marvels Agent Parker tror jag det var.  Hur bra som helst.  Älskar när det är en kombination av humor och action.  Och så superhjältar så klart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.