Hello February!!

Jaha då var stormånaden här.  Månaden som är essensen av work hard, play hard. 

Nytt schema, nya arbetstider. Nya äventyr, och ett VM-helvete. Kommer vara en lite  blöt pöl på golvet,  men startar månaden på bästa sätt. 

Visserligen förlorade Seahawks Super Bowl,  men det hade jag på känn.  Men är rätt skönt att vara ledig idag trots det.  Ska hoppa in i duschen och sen skotta fram en bil så jag kan se till att mormor tar sig till bingon.  Blir en vända på stan sen, ska försöka hitta ett par nya kängor och eventuellt något nytt att ha i helgen.

Vad är det som händer i helgen då? Jo,  det ska jag be och få tala om för er. Då åker nämligen växeln iväg på kryssning med massa chaufförer.  Kaos står skrivet på den kryssningen men kul tänker då jag ha. Har redan huvudvärk och skämmsmössa på!

Men sen är det hårt arbete ända till sista helgen av februari då jag åker till Örebro på party party. Så mycket annat kommer jag inte hinna med. VM kommer bli vidrigt, men det är bara två veckor sen tillbaka till det vanliga. Känns så jävla onödigt med VM, inte riktigt något jag vill mina skattepengar ska gå till. Men nu är det så och jag ska fokusera på att ta mig igenom det. Och så kommer belöningen sista helgen.  Ska lyxa och boka in klippning och färgning som belöning för eländet.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.