Stopp! Stanna! Jag hinner inte med!

Jaha, swosh sa det och här sitter jag tredje advent och funderar på vad fan som hände?

Jag skulle ju vara klar med allt den första advent, jag skulle inte missa halva bästa månaden på året!

 

Men men, får ta tag i allt nu då. Sitter och väntar på att mitt bananabread ska bli klart, luktar gudomligt i hela lägenheten. Lägenheten som jag för övrigt bott i ett helt år! Som på beställning har bohemblodet gjort sig påminnt och jag sitter och funderar på 1000 sätt att ta mig ifrån Falun. Men jag vill ju egentligen inte det, jag har ett jobb jag trivs med även fast det är slitigt, fantastiska kollegor och vackraste lägenheten på jorden. Men det där eviga sökandet, det ligger där och gnager konstant. Så trött att inbilla mig att det är en Han som saknas. Att om jag bara träffar en Han så kommer allt bli bra, då kommer jag vara nöjd med tillvaron och allt kommer vara skimrande vackert. Men det kommer inte hända, jag känner mig själv för väl. Jag kommer fortsätta söka, och det kommer leda till bråk, som kommer leda till att jag slår mig fri och då befinner jag mig här igen.

Tänkt mycket på det Britt-Lie sa till mamma, att Elin var klar, Oscar var klar men att jag inte var klar, men att jag kommer hitta dit. Undra hur och när det kommer ske. En på fb skrev att hon hade hittat det vid 32 så det ger mig fyra år till att hålla på så här. Men fyra år är lång tid att känna sig vilsen.

Men jag vägrar vara missnöjd med mitt liv. So what att jag varit singel senaste tio åren? So what att jag levt ensam sen jag fyllde arton med ett kort gästspel med en rumskompis som vi alla vet hur det slutade. So what att jag går och lägger mig själv varje morgon och kliver upp sen tpå eftermiddagen och sovit bort halva dagen.

Det är svårt att inte få ångest över att jag fyller 28 när man kollar på alla runtomkring mig som har hela paketet. MEN, det jag klamrar mig fast i är:

  • Underbara vänner.
  • Underbar familj.
  • Någorlunda frisk.
  • Frihet.
  • Ett jobb.
  • Någonstans att bo.
  • Möjligheten att hitta på något skoj, varje dag om jag vill.

Helvete, nu brände jag bananbrödet också. Hejja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.