Att jobba natt

Att jobba natt är spännande.  Bland annat får man fräcka förslag,  frierier, utställningar och tacksamhet blandat.

Tydligen så låter jag snygg på telefon.  Det är väl kanske en bra grej.  Men måste erkänna att jag nog hellre hade varit snygg irl. Men man tar det man får. 

Det är också väldigt skönt att komma hem och känna att det är okej att man sover bort halva dagen.  Man har ju faktiskt jobbat! Det ska jag dock försöka att inte göra idag.  Jag har ju en terapipromenad att se fram emot med saknade Sanna. Sen ska jag dessutom inhandla en säng så jag blir ännu bättre på att sova,  om det nu går.. För jag är ju nämligen helt kick ass på att sova redan. 

image

Work selfie och god natt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.