Med risk för att orsaka stress..

Jag
Är
Klar
Med
Alla
Julklappar!

Efter tio dagar i USA sitter jag här chockad,  glad och ledsen – allt på samma gång.  Jag är glad att jag hittat bra julklappar till mina nära och kära,  och att det redan är klart så jag denna julen slipper stressa utan kan koncentrera mig på att njuta för fulla muggar.  Men  samtidigt så får jag inte gå runt och leta den perfekta julklappen till mina nära och kära. 
Den enda jag har kvar att handla till är pappa,  och jag är rätt säker på att jag ska köpa lukta gott till honom.

Så kan det gå. 
Som ni förstår så har julen börjat plockats fram även i USA.  Trots att halloween självfallet har störst plats.  Men i new Orleans sprang jag på den här lilla diamanten.

image

image

image

Helt klart en välkommen kontrast till  världen där utanför.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.