Emotional overload

Plötsligt så attackerades jag av miljoner olika känslor på en och samma gång. Så där så det känns som om jag ska implodera av kraften.

Jag är så glad, frustrerad, uppspelt, trött, lycklig, olycklig, ensam, nöjd, kär, okär och allmänt psyched, allt på samma gång. Jag vill bara packa väskan och dra en veckas festande, studsande och almänt galna samtidigt som jag vill tända ljus och kolla på en snyftare. Jag har så mycket energi, men jag orkar ingenting. Helt sjukt jobbigt just nu.

I blame it on the booze!

IMG_6419

HUGG deluxe i Dublin. Fan vad jag vill tillbaka dit. NU!

One thought on “Emotional overload

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.